Titti kommenterar Nobelmiddagen

titti

 

robert-o-blad

 

Ringde till Titti Qvarnström häromdagen som hade fullt upp som vanligt. Först skulle hon prata i radio om vår kommande bok tillika hennes kokbok, Malmö Cooking,  i som kommer ut i april 2017, och sedan skulle hon till Blå hallen, som expertkommentator för SVT på Nobeldagen och Nobelmiddagen. Vilken stjärna vi har här i södern. Dessutom är hon en mycket generös stjärna. Är väldigt imponerad av hur jordnära den här kocken är i all sin glans och i en värld där testosteronet spruta och matchokulturen som serveras på tallrikarna. Och hur hon bjuder in och ger till alla runtomkring, konkurrenter samt människor runt om, av kunskap och plats, vilket inte är vanligt för någon som är på väg i karriären. Där armbågar kan vara vassa och man kissar in sitt revir. Men att ge och vara generös ger förmodligen tillbaka om och om igen. Här är hon i alla fall. I rutan. Skål.

Och den fina topp som Titti har på sig är skapad av Helle Robertson på Robert & Blad, som faktiskt också är med i vår bok. Och pratar om något helt annat än kläder. Skål till Skåne.

Spara

Spara

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *