Åhlens – ska jag bara fira 4 advent?

Beställde en adventstljustake från Bloomingville via Åhlens, bestående av fyra separata ljusstakar med en siffra på varje. 1-4. Paketet hann inte komma innan helgen och döm om min förvåning när jag idag öppnade paketet jag hämtat och bara fann ETT ljus i. Nr 4. Det ska bli spännande att se om Åhlens hinner komplettera min beställning så jag får ljusen innan 2:a advent. Tveksamt eftersom de även flaggar för att det kan ta tid innan de ens svarar på kundtjänst just nu. Så nu är frågan, ska jag fira 4 advent och tända det ljuset nu (det är ju som att äta dessert innan middag, svära i kyrkan och ta på trosorna ovanpå byxorna. helt fel). Eller ska jag bara fira siste advent.

Vad sägs om det här – att inte ha Black Friday om det inte kommer inom de 3-5 dagar som utlovas. Att packa rätt grejer (okej alla kan göra misstag) men i så fall TA IN EXTRAPERSONAL för att ta hand om kundtjänst.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *