Ännu en Reklamöl!

(fotograf: Marie Barthelsson)
(
;

Ikväll är det Reklamöl igen. Nu har jag och Ludde kört våra events i två år, en gång i månaden, och drar Skånes reklam- och mediebransch till ölmingel. Varje månad står en ny byrå värd för eventet och denna gång är det Eight. De var en av de byråer som stod värdar i början och nu får vi komma tillbaka. Kul. Och roligt att det alltid kommer så mycket folk.

Jag och Ludde (min gamla Art director och vän) gör allt jobb ideellt och lägger timmar varje vecka för att nätverka och planera för eventen. Flera gånger har vi pratat om att ta in sponsring för att få det att gå ihop. Framför allt om man som jag, jobbar som konsult. Då blir varje obetald timme märkbar. Men vi fortsätter köra. Alla events innan sommaruppehållet är inplanerade och sedan är vi tillbaka med en hemsida (för att göra det lättare för folk att gå ur Facebook och ändå få våra inbjudningar:-), samt i ännu en stad!

Målet var ett skönt häng och att främja en mer levande reklambransch i Malmö och underlätta för folk att skapa nya viktiga kontakter. Inte ett kundevent, inga paneldebatter, inga namnbrickor.

Vi tycker att vi har lyckats.

;

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Ännu en Reklamöl!

    1. Ja. Det är meningen. Trodde ironin framgick men okej. Nej.
      Vad tråkigt att du blir upprörd över en sådan sak. Vi ska försöka bättra oss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *