År 2011. Hej då.

Fem händelser som varit bra det här året?

1 Att jag skrivit flera uppmärksammade kampanjer under året, fått flera placeringar i Resumés månadens kampanj och att jag blev utvald som en av sex personer i Sverige att sitta i juryn för Reklamcupen.

2. Min lillebror fick en son.

3. Alla nya vänner. Fan vad fina ni är.

4. Resorna till Vientam, Montenegro, Tel Aviv, New York och Egypten. Att jag åkte röd backe och att jag hittat ett stall på landet där jag hämtar energi.

5. Jag har köpt en egen lägenhet.

Fem händelser som varit sämst det här året?

1. Farfar gick bort och min mormor gick bort.

2. Jag och min pojkvän gjorde slut. Jag fick känna skillnaden på att separera när man är tjugonåt och tycker att förhållande är schysst och när man är trettio och har planerat ett liv ihop på allvar; börjat planera barn och var man ska gifta sig. Det är rätt stor skillnad. Jag mådde inte bra.

3. Pappa fick cancer.

4. För första gången i mitt liv blev jag uppsagd och hade inget fast jobb. Dock från ett jobb där jag mådde dåligt och kände mig låst.

Allt ovan hände inom loppet av Några månader.

5. Jag förstod, typ via twitter, att min före detta redan hade en ny, på jobbet. Det tyckte jag var….så där kul. Någon månad senare bestämmer jag mig för att ta en kontorsplats jag blir erbjuden och de berättar att de ska ta in en tjej på ett vikariat. Vem det blev? (trumvirvel) Jo, mitt ex nya. Livet är en komedi and then you die.

Vad gjorde du 2011 som du aldrig gjort förr?
Oj. Jag gör saker hela tiden som jag inte gjort förut. Köpte ett helt lamm?

Hur skulle du beskriva din stil 2011?
Som att jag hittade tillbaka till mig själv och den jag verkligen är. Från ett tråkigare jag till mitt egentliga expressiva och snyggare jag.

Vem saknade du?
Min bror, min mormor och min pojkvän.

Vem var den bästa nya personen du träffade?
Lina och Niklas

Hur höll du dig från att bli galen?
Jag pratar väldigt mycket med mina vänner och de är så kloka. De håller dock med om att mitt år har varit helt knäppt och att många skulle ligga i fosterställning i soffan vid det här laget. Att jag inte gör det beror bland annat på att de finns där.

Vad har du lärt dig i år?
Även om livet tar sig friheter ibland och oväntade saker inträffar så har jag lärt mig att jag äger mitt eget liv och har all makt att förändra det till vad jag vill.

Ångrar du något?
Ja. Att jag varit så jävla snäll och tagit så mycket skit. Ni anar inte. Om jag kunde berätta allt…

Vart tog det mesta av dina pengar vägen?
Restaurangbesök och inredning. Det är en gissning. Jag har inte en aning var mina pengar går.

Vad gjorde du på din födelsedag.
Jag bara grät och grät och var så otroligt otroligt besviken. Förlåter honom aldrig för det.

Vilka människor har du hängt mest med år?
Tomas, Lina, Johanna, Sanna, Marie, Veronica, Drazen, Niklas, Kristoffer, Cecilia.

Vad är det vackraste du fått i år?
Något sms tror jag. Jag har fått så väldigt många. Som poesi i min mobil. Och ett fint brev apropå ingenting. Fick även en vacker tårta när jag fyllde år av min bästa vän. Och ett porträtt av mig som en vän målat i hemlighet.

Hur många har du varit kär i?
Ingen. Jo, i januari förra året var jag kär i min kille. Sen kände jag en släng av nyförälskelse i början av hösten och känner saker ibland… men alltså kär. Jag förstår inte hur folk blir kära bara så där. Jag tror att folk lurar sig själva av rädsla för ensamhet alternativt blandar de ihop det med att vara attraherade. Det låter kanske oromantiskt. Jag blir inte kär särskilt lätt. Det känns bra, integritetsfullt och självständigt. Men lite trist.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

3 thoughts on “År 2011. Hej då.

 1. Fem händelser som var sämst. Tänk om man fick se en sådan lista på förhand, innan året ens hade börjat…

  Det hade ju aldrig gått då.

  Tur ändå att varje år är oförutsägbart
  och att man ibland är starkare än man trodde.

  Tack för en fin blogg!

 2. Hej,

  ”Hittade” precis din blogg. Den är fin på alla sätt som jag gillar. Ville bara kommentera detta inlägget, det låter som mitt liv ungefär. Men fanken vad jag blivit starkt efter all skit! ETT helt år av ångest och gråt och hopplöshet.

  Det som inte dödar dig gör dig starkare, det är något som är jäkligt säkert! Idag mår jag 95% bättre! Fyllda 30 kanske gjorde sitt av insikt. Underbart!

  Vänliga hälsningar

  Linda :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *