Är så hyped på denna restaurang

 

Idag öppnade de. MUTANTUR. Jag är inte där. Fina Anna Berghe frågade om vi skulle ta ett glas vin men krasslet i halsen passar inte med finvin och vi var inte helt redo. Och nu svämmar mitt instagramflöde över av bilder från folk som är på plats. Detta är den öppning jag är mest pepp på just nu. Dels för att Alex Sjögren öppnat krogen och för att inte mindre än Erik Andersson också står i köket. Han kommer närmst som kökschef hos Daniel Berlin, och Daniels restaurang är min favorit all time. Så att vi nu får detta i Malmö, i ett så avslappnat koncept som de presenterat med bara drop in platser efter 17.30 och så med menyn som idag lades upp på nätet. Jag dör. Jag vill ha allt. Och det går inte. Speciellt inte hemifrån mitt vardagsrum framför datorn. Men snart så kommer jag och Anna och jag är löjligt förväntansfull. Även lite besviken att jag inte var inbjuden till invigningen. Men det kan jag svälja ner med ett glas bra vin. Hoppas nu restaurangen vid Davidshall blir så bra som den kan bli. Jag är inte alls orolig. ÄLSKAR MALMÖ.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *