Bäst måndag hittills

20130531-055621.jpg

Min sista dag på mitt långa födelsedagsfirande efter sängfrukost, bastardmiddag och allmänt mys på dagen, middag med föräldrarna och senare fest med vänner fick jag världens bästa måndag i present.

Vi åkte till Köpenhamn, åt något av det godaste jag ätit på Kiin Kiin som är världens enda thailändska michelinkrog. Blir exalterad bara jag tänker på att den ligger 30 min bort och inte på andra sidan jordklotet, eller ens Stockholm. Om man älskar thai och vill uppleva smaker som rödcurry och gröncurry på nya sätt ska man hit. De har en överkomlig teatermeny med fyra rätter. Då kan man lägga till att på michelinkrog får man många fler rätter än de på pappret. Små aptitretare som sparkar igång allt. Sedan såg vi queen B, Beyonce, tappade bort kompisarna i havet men jag och J hittade bra platser nära nära och det bästa av allt – att bo på hotell vakna i Köpenhamn en tisdag, äta organisk hotellfrukost och åka till jobbet som nästan vilken dag som helst.

Men nu är det över. Nu är jag 34. Och är glad.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Bäst måndag hittills

  1. Ååh detta peppade mig minsann! Jag fyller trettio på söndag men deppar lite eftersom firandet inte kommer bli riktigt som jag föreställt mig att ett trettioårsbaluns ska vara. MEN, man kan ju ha en sjujäkla fest vilken födelsedag som helst egentligen, vem bestämde att man bara slår på stora trumman vid jämna födelsedagar?! Ha!! Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *