Battle mellan stadens köpcentrum och jag korar vinnaren

 

Det är ett reklambattle mellan Malmös köpcentrum. Ett säger att de ligger mitt i stan även om alla som bor här vet att det inte är sant, en vill att vi ska leva inrutat och berättar för oss att livet är gräsligt och ett säger länge leve valfriheten vilket gör att valet är fritt att välja Caroli som fortfarande vinner min privata reklamtävling i kategorin köpcentrum som jag just nu har i soffan. Kampanjen skapades på min förra byrå när jag jobbade där (inte alls jävig). Det är mycket roligt att se hur den nu växt ut även över staden och att den slår all annan köpcentrumreklam i staden på fingrarna.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Battle mellan stadens köpcentrum och jag korar vinnaren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *