bildgooglar allt i utbildningssyfte

Internetz. Du är det bästa just nu när jag ska förklara nya saker för mitt barn. Vad vill du äta idag, vill du ha lasagne? Vad är det? Du vet det där med pastaplattor och gojs emellan, jag ska visa dig. Googlar. Wala, middagen är överenskommen.

Vad vill du vara i luciatåget? Vad är det? Du vet det ni övar på på förskolan, vill du vara lucia, tärna, tomte, pepparkaka eller bagare? Vet inte. Googlar. Efter X antal luciatågsfilmer och timmar senare. Jag vill vara pepparkaka. Bestämt inte pepparkaksgubbe, men pepparkaka.

För övrigt gick vi och åt LasagneOsteria Que i Slottsstaden. Lugnet rådde söndagskväll och några par och sällskap satt och åt i ro. Medan mitt barn kravlar rundor som om han inte varit på en lekplats på hela dagen (det hade han inte). Jag tar av mig min tröja och mitt barn skriker över hela stället ”WOW NU KAN MAN AMMA!”.

Jesus.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *