Blåmusseroner och vintage

20131109-095156.jpg

Dagens plan var att ta på mig stövlar, stickad tröja och regnrock och bege mig till byn där jag växte upp, Annelöv, och plocka blåmusseroner med mamma -svampplockardrottningen. Hälsa på mormor och morfars grav och äta torskrygg i Borstahusen. Men en bil som inte startade (en frisörs, lång historia) och timmar av regn vände upp och ned på den planen.

Så.

Jag har ett litet hemligt ställe där jag köper mycket fina vintage designerkläder. Nu ska jag dit. Fylld av hembakade Scoones. Och när klockan är tre ska jag göra något av det lyxigaste man kan göra en eftermiddag i en stad, förutom att unna sig sömn, gå på bio.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *