Blomman Titti Qvarnström lämnar Bloom

 

 

Nu är det officiellt, Titti Qvarnström lämnar Bloom in the Park där hon som köksmästare lett restaurangen till en plats i Guide Michelin med en stjärna.

”Det är dags för mig att gå vidare i det gastronomiska äventyr som är mitt liv. Efter åtta fartfyllda och utvecklande år som kökschef och krögare på Bloom in the Park och en Michelin stjärna i bagaget är det dags att lämna. Det är med stor tillförsikt jag kommer följa utvecklingen av denna unika restaurang som legat mig så varmt om hjärtat och jag önskar Ignatius Vidal och teamet det bästa.

Det jag fått möta i Tittis kreativitet, tekniska kunnande och ödmjukhet tillsammans med ett otroligt driv gör att jag bara kan se hur det kan blomstra runt henne. Och på en ny plats med utrymme för hennes person ska det bli spännande att se vad hon sår för frön.

”Nya utmaningar hägrar. Bland annat kommer jag att utveckla ett nytt restaurangkoncept med jordnära, hållbar, transparent och lokal matlagning i centrum.  Dessutom kommer jag engagera mig i en rad hjärteprojekt bland annat Pure Food Camp i Mittskåne. ”

Glöm förresten inte att köpa sommarens bok, Malmö Cooking, som jag har skrivit med stjärnan.

 

 

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *