Bort med din online video ad. 

Okej alla svenska tidningar. Ni kan stänga av era störiga online video ads nu. Här får ni senaste rapporten: 
”Online video ads are ineffective: 81% of people surveyed mute video ads, 62% are annoyed by pre-roll ads, and 92% have considered using ad-blocking software”.
Om den senaste trendrapporten om internet enbart utfördes på nattande mammor (och pappor) skulle resultatet bli illröda ilskna siffror. Vem har inte läst nyheterna i sängen i ett mörkt rum och plötsligt går en video ad igång med högt ljud. Febrilt letar man efter bort-knappen för att till slut i panik ta volymknappen. Vaknade barnet? Phu. Hatar verkligen online video ads förmåga att tränga sig på helt utan inbjudan. Som att sova med Ove i Solsidan. 

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

5 thoughts on “Bort med din online video ad. 

    1. Åh vad kul! Jag undervisar inte just nu. Har inte haft tiden sedan jag fick Elias och har prioriterat annorlunda. Men nu börjar jag träna mig tillbaka och hoppas kunna köra någon form av klasser igen längre fram. Dansar du?

      1. Hej Karin! Efter flera års uppehåll så har jag bestämt mig för att börja dansa igen. Börjar dansa dancehall i september på Arnbergs! Blev besviken när jag inte såg ditt namn på hemsidan men hoppas på att jag kan gå på dina klasser i framtiden :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *