Dagens onödiga nödvändiga pryl

När man åker för att bocka av på listan av inköp inför en ny familjemedlem slås man av hur mycket man ”behöver” som man inte visste om. Jag har stått och skrattat högt åt både småfis-tratt (javisst) till amningskudde. Men den som skrattar bäst skrattar väl sist. Detta med amningskudde som jag tänkte var ännu ett sätt att mjölka (mohaha) oss oroliga kvinnor på pengar är det hetaste tipset från alla vänner ”Du måste ha en”. Nu några månader innan nedkomst har denna kudde räddat mig. Det var naturligtvis inte syftet, men efter råd från yogaläraren att denna knasigt formade kudde skulle hjälpa mot ryggont köpte jag en, placerade den mellan knäna när jag sover och woala – det som var helvetesryggont är numer hanterbar ont. Det var dagens heta tips från det heta gravidlivet.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *