En sko i timmen – nya sneaker must haves

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är absolut inga problem att beställa ett par sneakers i timmen livet ut. Det bästa som hänt mina fötter är en revival av sneakern. Och det sämsta för min plånbok. Dessutom tycks sneakergarderoben alltid fallera på en gång, det vill säga plötsligt behöver man nya för alla ändamål samtidigt. Lite som smink och krämer. Varför tar allt slut helt plötsligt på en gång. Nu behöver jag nya för att köra min Body Step på Nordic Wellness på måndagar vilket är en sjukt högintensiv träning och jag tänker mig minst 2 par. Sedan behöver jag ett par för dansklassen på Bow Down Dansacademy som jag går på tisdagar. För att inte tala om alla jag behöver alla andra dagar. Och min son behöver två nya par han med. SNEAKERHEAVENMONTH.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *