En till naturlig krog!

Krogåret börjar bra. Ännu en krog som faller under ordet naturligt öppnar upp i Malmö i april. Från Tryne till knorr hette bloggen på Taffel vars författare nu startar restaurangen med samma namn, i Malmö. Ingen mindre än Robin Eriksson från Mistral i Stockholm.

 

 Idag kan jag till min egen stora glädje meddela att jag har köpt en krog. Jag har samlat alla mina besparingar, lånat pengar och letat upp den billigaste krogen på Blocket, och nu har jag alltså köpt den. Lyckligtvis är den belägen på Västergatan 16, i utkanten av Gamla Väster i Malmö, mitt emellan frisörskorna på Västergatan 16 och Lek & Smek där man ståtar med ett av stans bättre sortiment av mysiga underkläder och ståtliga dildos.

 

Namnet talar för att det här är en köttkrog. Jag skulle snarare säga att det är en inställning och är därför inte förvånad att de berättar att de kommer fokusera på grönt. Naturviner, grönsaker och hela djur. Det låter som en krog i min smak. Närliggande kök som andas samma luft, och som ligger i en kvarterskrogprisklass, just nu är Manfreds i Köpenhamn, Belle Epoque på Möllan, Bastard på Gamla Väster, B.A.R på Davidshall och lunchstället Saltimporten i ja just det Saltimporten.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *