Ett år senare

Poff. Ett år gick. Jag tänkte att jag skulle bli er ultimata källa till råd, skratt, igenkänning, gråt och visdom när det kommer till föräldralivet och små krabater. Ni skulle få tips på de bästa outfitsen (livsviktigt), smartaste vardagstrixen och en guide i det föräldralediga livet. Men jag fick andra prioriteringar. Samt insikten om att jag inte bestämmer, mitt barns behov bestämmer; hans behov av mat, sömn och vad han vill göra går alltid före mina egna planer. Jag kan försöka påverka, men jag kan inte bestämma över min tid. För den är hans. Att vara flexibel och ändra planer har fått en ny plats i mitt liv. Och jag ställer mig så gärna mig själv åt sidan. Nu är jag tillbaka i kontorsstolen. Skärmen tittar på mig. Jag inser att alla tips, alla roliga inlägg, all smartness som jag formulerat i huvudet har jag aldrig fått tid att skriva. Och bloggande handlar ju om a la minute. Det jag tänker på ena dagen är borta andra dagen och passerat. Så nu går vi vidare i livet. Återgår till det vanliga. Nåja, med en gigantisk förändring. Nu är jag inte Karin af malmoe med klackarna i taket främst. Nu är jag mama Karin af malmoe med gympaskor med inlägg främst. Besos.

 

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Ett år senare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *