Första firandet av fyra

20130526-090151.jpg

Min födelsedag har varat i flera dagar och är inte slut än. Älskar fortfarande att fylla år och får fjärilar i magen som ett barn. Först ut att fira var familjen som jag bjöd hem på middag. Eftersom jag aldrig kan bestämma mig vad jag ska laga lagade jag allt och bjöd på fem rätter. Pulled pork på surdegsbröd, en liten mellanrätt med rå pilgrimsmussla tillsammans med citrusfrukter, lime, grapefrukt, citron och hemgjord majonäs. Sen vackert grillad vit sparris och vårlök tillsammans med spröd rabarber och en vinägrett på fläder och rosépeppar. Sen halstrad gös med grön sparris och en grönärtpuré med pepparrot. Och till sist min pojkväns rabarberkräm med karamelliga crunch på olika nötter och fröer. Grymt vårigt. Vad jag fick? Allt jag önskade mig dvs stekjärn och tallrikar. Jag har alltså blivit precis som mamma. Förstod aldrig hur hon kunde önska sig något så tråkigt som stekjärn när hon fyllde år när jag var lite. Nu förstår jag.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *