Fredag yolo, spruckna trosor och skräckfilm. 

Letade i 20 min efter bilnyckeln, i alla fickor, väskor, i lådor och korgar, i barnvagn, på golvet, under barnet,  och hittar den i en… innetoffla. Logiskt ställe Karin Ericson. Sedan gick jag ut till bilen (igen) och tycker trosorna skaver konstigt. Känner efter. De har  spruckit i grenen. Rakt av bara. Jahapp. 

Men jag var sen, så jag brummar iväg till BVC  (barnavårdcentralen) naked under, på informationsmöte vilka brukar vara så meningslösa i detta internetsamhällle att det bara är jag (plikttrogen) och två till där. Fick titta på en typisk skräckfilm från svenska myndigheter om faror för barn i hemmet. Inget att skoja om, men skräckfilmsmusiken, symboliken och det svartvita filtret gjorde det svårt. Hahahahaaaaaaa. Förlåt. 

Informationen var ju i övrigt viktig. Jag harlärt mig att högst antal dödsolyckor för bebisar  beror på skållning vid spisen, att inte använda is när barnet bränt sig och hur man gör om barnet sätter i halsen. Samt att barn kan drunkna i vattenpölar. Det vill säga: lek inte med mobilen när du har hand om ditt barn. 

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Fredag yolo, spruckna trosor och skräckfilm. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *