Fredagstipset: en snyggsida

sitanddelight1

witanddelight4

witanddelight3

witanddelight2  sitanddelight5

Några plock från den snyggaste bloggen jag vet. Sitter i vårt vitkalkade hus idag och jobbar och letar samtidigt inspiration till rummen. Så mycket man kan göra. Men inte på en gång. Det viktigaste först. Då är frågan om det är en kilimmatta, en gasolgrill från Weber, en hängmatta eller, en klänning eller en ergonomisk napp är viktigast just nu. Förresten ska jag bli mig själv igen har jag bestämt. Jag ska fortsätta dansa, fortsätta vara snygg, fortsätta dricka vin, fortsätta inreda, fortsätta rida och fortsätta resa.

Varsågod för denna blogg.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Fredagstipset: en snyggsida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *