Går riks och tipsar i Please copy me

 

I det senaste numret tipsar jag läsarna (Sveriges reklambransch) om en person, en låt och en sajt. Jamenvisst! Förutom ovan, svarade jag som nedan:

 

Sjukstugan & Skizz – Zig Zag
Bästa svenska copyn 2012. ”Alla verkar nicka så dom fattar vad jag sa, min stil är så brutal att dom inte har nått val, det enda val dom har det är att ge mig ett svar och svaret som han gav det var ju a a a a ahh”. Ja, de kan säga vad fan som helst och det låter ändå bra.

 

Dubbelpepp.se
Kända svenska bloggare delar med sig av sina berättelser för att peppa unga tjejer. Inläggen kostar 10 kr och pengarna går till organisationen kvinna till kvinna. En idé som ger effekt på flera håll och för något jag bryr mig om. Samtidigt är sidan (skapad av Garbergs) ett bra exempel på att reklam kan vara precis vad som helst, bara det är smart.

 

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *