Här boas det med sockerkaka

Bild 2014-04-29 kl. 21.20 #5

 

Det finns ett välkänt fenomen i barnväntartider som heter nesting eller att boa. Inredningsprojekt, maniskt städande av en toalett, att lägga in gurka eller att baka. Ja, vi köpte ett helt hus. Men nu har min kille börjat boa utan att han förmodligen förstår det själv. Men jag vet inte hur många sockerkakor han bakat de senaste veckorna.

Synd bara att det är just den kakan jag inte tycker om. Min pappa var besatt av att göra sockerkakor när jag var liten och nu denna man. Kan de inte fastna för morotskaka, eller kärleksmums, mazariner eller kalspaderbakelse…

Jaja, det luktar ljuvligt och ger en hemtrevlig ton i huset. Och smeten är ju mums.

Och denna gång blev det med saffran i! Då gillar jag mer.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *