…..

FY FANKEN vad tråkigt Sverige hade varit utan andra kulturer. Inga vietnamesiska vårrullar, ingen sushi, inga dumplings, inga tacos, ingen pizza, ingen falafel, ingen libanesisk sallad.

Men så har jag hört att det finns svenskar som… alltså det låter helt otroligt och det kanske är en skröna, men jag har hört att det finns de som åker på semester till andra länder, isolerar sig på hotell och äter pommes och köttbullar. Svensken är fan märklig många gånger.

 

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

8 thoughts on “…..

  1. Visst är det spännande med nya maträtter. Så tycker också man i andra länder. Våra maträtter uppskattas också i andra länder.
    MEN det innebär inte att Svenskar i tusental behövs för att anrätta dessa rätter.

    1. Nej. Men vi tar inte emot flyktingar för att få hit nya maträtter utan för att hjälpa människor. Människor i nöd, i krig, i svält. Och om det var vi som var utsatta hoppas jag att något land hade kommit till vår undsättning.

    1. Haha. Ja, jag var på charter en gång i Turkiet på ett hotell fullt av tyskar. Borta 1 vecka hemifrån och de var tvungna att ha en tysktfest med korv och suerkraut som upptog hela hotellets trädgård.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *