Högre än på länge

IMG_3686.JPG

Nu får det vara nog. Nu åker klackarna på.

Jag fick dåligt samvete för att jag sminkade mig. Hur kunde jag bry mig när jag hade något så viktigt som ett barn att ta hand om! Och jag kände mig så fjompig när jag kom stapplandes på klackar med babysafen (=bilbarnstol för bebisar) i armen till BVC (=barnavårdcentralen). Vilken dålig självupptagen mamma! Jag borde ha regnstövlar och slitstarka jeans.

Men nu har jag gått i klackterapi. Hormonerna har lugnat sig. Och jag är så trygg i min mammaroll att både läppstift och klackar åker på. Jag kan fortfarande vara världens bästa mamma. Lite högre bara.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *