Just another manic ..

Måndag hittills:

1. Tappade en burk rödbetssallad över vita skåpsluckor och vitsåpat brädgolv

2. Parkeringsböter på Mas

3. Kvinna på vattengympan frågar om någon kan hjälpa henne att ta på sig trosorna. Hon satt där med sin gråa lurv och jag var då lättad över att en annan gravidtjej var mer barmhärtig än jag och tog sig an jobbet.

4. När jag parkerade i stan för att luncha fastnade bilnyckeln i bildörren omöjlig att få loss samt att alla rutor åkte ned automatiskt. Så jag stod med min bil full av saker, öppen och omöjlig att låsa, stänga eller köra. Fick ringa efter Direkt Express som kom och helt enkelt bara drog ur nyckeln. Kul att två tjejer inte klarade det med det gjorde Roger. Levde på en Skyr.

5. Fotvård. Äntligen är tånaglarna som jag inte når röda och jag är redo för förlossning.

6. Besöker BVC i Vellinge (denna nya värld!). Tydligen ska man välja BVC innan barnet föds och ha med pappret om valet i en mapp till förlossningen. Alla som är höggravida går alltså omkring med en liten mapp över sig själva med blodvärden och ultraljud mm om i fall att det ska hända nu. Lite mer synkad digitalisering av sjukhusjournaler hade inte skadat.

7. Får jobba några timmar.

8. Upptäcker att en kund som jag gjorde ett jobb för förra året fortfarande inte betalt fakturan trots påminnelser och lovord. Har slutat vara trevlig. Kommer inte rekommendera någon att köpa deras barnkläder i alla fall.

6. Har magont och äter Paleus gröt till kvällsmat. Jättekul.

7. Nu får jag glass

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Just another manic ..

  1. Nää, vad märkligt med bvc grejen? Jag fick en lapp på bb att fylla i efter att kotten var ute och så skickade dom in den åt mig där. Inga konstigheter.
    Och den där trostjejen alltså, seriöst!?! Hur fixar hon vattengympa om hon inte fixar att klä på sig? Jösses, hoppas hon ska föda snart. För allas skull! :)

  2. Jag säger bara Svea Inkasso. Signa upp med dem och när kunderna inte betalar sina fakturor i tid skickar du till Svea, de skickar till kunden och vipps är fakturan betald. Kostar bara ett par hundralappar typ. Så värt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *