Kom igen katten, det svänger ju.

Mina jobb svänger verkligen – någon gång, när jag inte är stressad, kommer jag se det helt fantastiska i det. Igår gjorde jag gjort rena skrivcopyjobb för frisörkedjan Headon, Tourism in Skåne och en hemlig matkund. Klockan 17 gick jag till eventet jag själv håller i en gång i månaden, Reklamöl, för att sedan gå till Forum kl 18.30 och instruera en Body Step klass för att kl 20.15 slänga mig på cykeln för att sticka och testa en krog för Metro.

Idag har jag suttit på idé- och konceptmöte och droppat koncept för två roliga kampanjer (älskar denna delen i mitt jobb för övrigt. Får endorfinkickar av att komma på idéer), träffat en ny kund, skrivit på en grej till Triangeln för att sluta dagen med att lyssna på nymixad musik till en modevisning som jag ska koreografera för Redken i Göteborg, så att jag kan skicka anvisningar till fotografen Jeff som gör visusals.

Imorgon ska jag skriva en recension, sen ska jag till Köpenhamn och testa en krog för att det ingår i mitt jobb kasta mig tillbaka på tåget och gå på en modevisning, en VIP-försäljning och en AW som inte har det minsta med jobbet att göra förutom att det är på Media Evolution City. Så jo. Det hade det.

 

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Kom igen katten, det svänger ju.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *