Livets första outfit

Ett sätt för mig att förbereda mig och ställa in mig på mitt nya liv var att boa. Som alla mammor och många pappor blir man plötsligt väldigt mån om att pyssla om hemma, måla, baka kakor och lägger till med hamsterbeteenden och samla mat och hälla upp gryn i fina burkar. Det blir viktigt att skapa ett hem och likt en fågel samla kvistar för det kommande livet. Naturligt logiskt och mysigt. Min kille klagade på mitt hamstrande av bebisvakt utan att reflektera över varför han bakade sockerkaka varannan dag

Självklart var jag förberedd och hade bestämt bebisens allra första outfit som följde med till BB. I efterhand är jag glad att jag packade överdrivet många kläder eftersom det visade sig inte alls vara överdrivet då vi skulle stanna i flera dagar.

Här var min plan. Vårigt sött mjukt från Åhlens fina nyföddkollekton.

IMG_1489.JPG

IMG_9058.JPG

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *