Magiska ribban med stretch

Igår låg någon på stranden, i nedförsbacke, och pratade öga mot öga med småkrypen. Min höftstretch som jag fått av min PT men vägrar göra på gymmet eftersom den ser porrig ut fläkte jag igår upp på stranden i solnedgång. Med rumpan upp i vädret och näsan mot sanden. Fick feeling och kände mig liberal kan vi väl säga. Efter två dansklasser och hård jobbvecka utan att ha varken sett eller andats in luften, solen och sommaren var denna halvtimme på stranden smör i min ilskna stressade själ.

Testa du med. Ligg på knä, kura ihop dig som en katt och tryck ut i en svank. Så fruktansvärt skön och effektiv stretch för höfterna.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *