Mer musik i musklerna

Lyssnar mig lycklig på musik. Varje gång jag har lite extra tid för mig själv vill jag uppdatera hela min spellista, gå och köpa en vinylspelare och nya högtalare, och göra en ny dansklass och tänker att jag som alltid levt med musik som danslärare och musiker runtomkring mig i form av dj:s, sångare, och jag själv har helt för lite tid för musik i mitt liv. Så nu är jag fylld av beats igen, med ett stort leende på läpparna och gör moves för mig själv i köket och tänker att om Elias bara vore lite större skulle vi göra vår egen Carpool kareoke. Om bara tiden räcker så kanske kanske jag kan börja undervisa klasser igen, för så fort jag hör musik utmynnar de till steg i huvudet och det finns inget som kickar igång edorfiner som en bra beat och att låta den röras sig ut i fötterna.

 

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *