Min nyttiga månad började….

Den första dagen på min ”nyttiga månad” som startade idag har jag ätit en stor bulle till frukost, riskakor och nötter till fyra koppar kaffe under förmiddagen samt en clementin. Det största lasset pad thai jag någonsin tryckt i mig från Tap Thim. Herregud vad lycklig jag var när kontoret ville äta pad thai så jag slapp äta kolhydratfritt som jag bestämt mig för. Naturligtvis åt jag allt för att protestera mot mitt eget beslut. Sedan mer kaffe, chips, zoo och choklad följt av vårrullar hemma, en flaska vin, tamarindsoppa, pho, choklad och popcorn.

Vem är jag ens?

Jag har så mycket uppror i mig att jag till och med gör rebell mot mina egna beslut och klarar inte ens en dag. Ingen ska bestämma över mig. Ha. Där fick du.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *