Musik och krystvärkar

Jag sitter denna fredagskväll och lyssnar på musik och försöker föreställa mig vrålont, svett, kräkningar, värkar och profylaxandning till låtarna. Är Ka Moun Ké med Rokia Traroré bra tillsammans med lustgas? Funkar Someone like you med Adele till djupandning? Kan jag vråla till Regulate med Warren G? Svårt att säga. Skulle jag säga. Blundar igen och tystskriker till någon lugn låt i spellistan som mannen, tillika musikexpert, påbörjat inför dagen i maj. Det hela känns mycket surrealistiskt. Finns det ens musik som passar?

Själv föddes jag till tonerna av Grodan boll. Ja, det var på 70-talet.

Någon vän hade med sig en skiva till sjukhuset och de sa okej till att sätta på den så länge det inte var Eros Ramasotti. En stilla undran är hur många som har med sig den där pizzeriaskivan. Stackars barnmorskor.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

5 thoughts on “Musik och krystvärkar

  1. Hehe Jag hade en trave skivor med mig till BB inför första förlossningen (innan spotify). Nu så här efter andra förlossningen: Ha.Ha.Ha. Skivor? Hur tänkte jag där? Men det är en upptäckt du får göra själv när det blir dags ;)

  2. Åh herregud vad roligt. En kompis födde igår. Jag föreslog ”Push It” med Salt n Peppa som tema-låt. Hennes man tyckte ”Let´s talk about sex”. Jag tyckte att det var för sent för den. Själv födde jag mig andra barn till någon skvalig radiokanals morgonprogram. Lagom till krystvärkarna avslöjades det att Niclas Wahlgren fått fortkörning på väg till jobbet. Så nu kommer jag aldrig glömma att Niclas Wahlgren blev ett par tusen fattigare den 20 mars 2012.

  3. Hej Karin! Så glad för din skull.
    Vi gjorde en blandskiva första gången, med bara favoritlåtar. Toppenskiva, har spelats mycket sedan dess, men på sjukhuset – icke… Lycka till med musikvalet! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *