När jag var assistent åt Tina Nordstörm

När jag var assistent åt assistenten åt Tina Nordström… Ja, jag har hunnit med en hel del. Detta var dock ett misstag eftersom de skrivit ”runner” på mitt namn under  en reklamfilminspelning vilket gjorde att jag hunsades runt mellan uppgifter ända tills någon insåg att jag inte alls kunde tekniken och till slut frågade ”vad gör du”. När jag svarade copywriter lät de mig vara resten av dagen och så fick jag stå och äta godis i ett tält tillsammans med min CD och regissören, där jag borde vara. Men vad förstod jag. Det var min första inspelning och jag ville bara ”vara till hjälp”.

Men det var inte det jag skulle säga. Då lärde jag mig i alla fall av Tina Nordström att man ska ha is i magen när man steker svamp. Slänga dem i pannan och bara låta dem vara så länge det bara går och inte röra runt. Jag tänker på henne, mitt i skogen, i ett kök och regnet varje gång jag steker svamp. Det har blivit en tvångstanke.

Ikväll gjorde jag omelette med champinjoner och tänkte således på Tina.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *