Print. Aldrig ska jag klaga på dig igen.  

Always on

Content

Marketing automation

Kundresan

Nä förresten; upplevelsen genom hela kundresan

Förtjänta kanaler

Ekosystemet

360
Ord som förföljer mig just nu.
Det var längesedan print var ett buzzword. Mmm helsida, 4-färg, CMYK. Jag vill just nu bara rena mitt system och göra en riktigt bra printannons. Riktigt riktigt bra. Tre veckor ska den ta att göra. Vi ska skriva ut idéer, kassera idéer ta oss tid för att vi vet att bra kommunikation och gediget hantverk är viktigt. Vi ska hänga upp skisser, låta dem vila och testa dom på varandra. Vi ska låta det smälta till imorgon. Sen ska vi boka en sjuhelsikes dyr fotograf för att ta en enda bild. Till vår helsida. Vår printannons. Självklart åker både copywriter och AD på fotograferingen. Vi jobbar ju i team. Med vår printannons. Sedan, när den är publicerad, ska jag klippa ut den och skicka på den. Sova med den. Hänga upp den ovanför mitt skrivbord. Och älska print till nöd och lust. Aldrig ska jag klaga på dig mer.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *