Recension – Otri-Baby

IMG_3161.JPG

Man ställs inför problem med bebisar som man aldrig kunde förutspå, även om det är självklart. Till exempel att de ibland blir täppta i näsa men kan inte snyta sig. Who knew. Eftersom de andas med näsan blir det svårt att äta. Det är du som måste fixa det. Tadaa. Otri-Baby. Jag fick den i present och trots att svärfar hört att den är ohälsosam provade jag idag under stora protester från en 2 månader gammal kille. Suga ut snor ur en näsa. Det trodde jag aldrig jag skulle göra. Men jag ger den 4/5 på lösningen av problemet. Den kvalar in på listan av ”nödvändiga prylar”.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Recension – Otri-Baby

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *