Rösta inte om du inte vet varför

Låt mig tänka. Mmm nej jag tycker inte att alla ska gå och rösta och att öka antalet röstdeltagande aka vara ett ändamål i sig. Jag tycker att man ska rösta om man vet varför man gör det. Hellre inget kryss än kryss av någon som inte satt sig in i vad de röstar på. Då tycker jag det är bättre att sätta en badge på sin FB för att varumärkespositionera sig själv och låta det stanna där.

Men annars, om du vill göra skillnad – sätt dig in i saken. Rösta inte som kompisarna, det som är poppis eller som föräldrarna eller fikarastens diskussioner tutat i dig. Läs på.

Enligt SVT valkompass ska jag rösta på Djurens parti. Vad i herrrrrans namn är det. Nja jag tycker det finns viktigare frågor men jag landar ofta i miljöfacket i dessa tester.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *