Så klart att det händer mig

När man inte hittar sina bilnycklar 00.00 i Glumslöv och konstaterar att man slagit igen dörren på sin bil, som under månader haft ett fucked up centrallås som lever sitt eget liv men varit för snål för att fixa det, och inser att nycklarna sitter kvar i tändningen. Och bilen har låst alla dörrar av sig själv. Så nu (00.34 i natt) får jag sitta på en tågstation utan jacka (den är i bilen) och i morgon måste jag ta tåget tillbaka med nycklar och startkablar eftersom jag stängt in Luddes bil och de ska köra till stugan innan 12 och tändningen är tillslagen så den dör en sakta död. Om jag lät bli att dricka vin efter maten för att jag skulle köra hem? Om jag drack vin så fort jag insåg situationen?

Jahapp. Där vältes morgondagens planer upp och ned.

Så klart att det händer mig.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Så klart att det händer mig

  1. Hej Karin! Jag är ny läsare av din blogg, kommer inte ihåg hur jag halkade in på den, men är nu hooked. Du porträtterar ett liv Malmö så fint och gör att man får lite bättre självförtroende som Malmöbo som hela tiden sneglar mot Stockholm för att det ”nog är coolare där”. Jag blir glad och intresserad helt enkelt och ville att du skulle veta det! Kram från en annan Karin från Malmö!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *