Sista veckan inuti en trikå

20140502-171914.jpg

Nu är det inte mycket som passar denna boll till kropp. Mjukt, elastiskt och allt som stoppar svettig lårfriktion välkomnar jag. Halleluja HM mammatights och god bless billiga trikåer. Ni är snart ett minne blott. Jag ska barnvagna mig fit och amma mig bort.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Sista veckan inuti en trikå

  1. Jag fick upp 23kg och har sju kvar när bebisen är åtta månader. Inga promenader hjälper och jag har noll motivation att gå på diet. Medan jag ammade gick det neråt men sedan jag slutade så händer det noll. Jag är lite deprimerad över det men hoppas få timmen ut och ta tag i kosten snart. Jag saknar ju mina kläder :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *