Sloppis och barjakt

20130428-230715.jpg

I helgen var det loppis längs Regementsgatan i Slottsstaden, Sloppis, och jag hade fem lådor laddade för försäljning. Men jag hade inte föranmält mig så jag har lådorna kvar samt lite extra eftersom jag fick köpa saker istället. Får ta sikte på nästa loppis. Jag har varit huslig och målat och spacklat, minst ett hemmaprojekt per helg och ätit och jagat bästa cicktailbarerna a la NY style i Köpenhamn och hamnade bland annat på Union bakom en svart dörr och ringklocka. Idag har jag ätit nyttiga bananpannkakor, jobbat, blivit bjuden på mat, sett filmen Berättelsen om Pi och gått ner till havet där jag träffade en man som ville att jag skulle upptäcka tango på bryggan. Och i fredags köpte jag de svarta grymma byxorna från Rodebjer efter en öl på
MEC och övertalning. Tyvärr missade jag Headons modevisning som jag hoppades hinna med. Men s vanligt har jag hunnit med mycket mer än jag tror vid helgens slut.

//”skrivet från iPhone” = risk för konstiga stavfel. Tänker inte korra. Godnatt.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *