Statsskatten har fått blodad tand

Sitter i vardagsrummet och säger i soffan ”det där lät inte som ett vanligt jam, det lät som jag-har-fångat-en-mus-jam. Mycket riktigt. Jag har levt med katten i tio år och förstår hans språk. Katten som kom in genom altanen hade med sig ett byte och det är då jag är glad över att vi zfortfarande lever efter en del könsroller i vår relation. Eller om det handlar om vem som är tuffast. Men min sambo har hittills får bända upp kattens käkar för att få ut råttor, avslutar lidandet för halvt levande möss med min toffla och idag fick han beskåda hur min katt åt upp en hel mus på köksgolvet. Medan jag sitter och jämrar mig i ett annat rum och vill inte se.

Min katt hade vita tassar, vann priser på utställningar och luktade gott. Nu har han fästingar, blod runt munnen, lägger sig i sängen med en hel åker med sig. Och är hur lycklig som helst.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Statsskatten har fått blodad tand

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *