Större och större

20131205-154507.jpg

 

Japp så är det. Och hädanefter kommer jag bara att lägga upp bilder på cupcakes i pastellfärger, prata i det omöjliga språket ”veckor” och berätta om hur ljuvligt livet är när det nu äntligen har mening. Not. ”Åh nej du får inte börja mammablogga” sa brorsan. Detta gjorde mig så förnärmad att jag övervägde att göra just det.

Men vad ska jag göra – någon har kidnappat min kropp för att ta sig ned på jorden och göra stordåd (Of course) Jag har ingen kontroll länge. Brösten är vulgära och mitt intresse för samhällsfrågor samt värderingar har tagit över min hjärna. Bloggen lär inte heller komma undan.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Större och större

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *