Toppbilderna 2012

Instagram har gett ett filter åt världen och likes är en ny måttstock på om dagen var bra eller dålig. Detta är tydligen mina bästa stunder då filtret slagits på.

 

20130113-215856.jpg

 

Vinnaren 100 likes
I november var det dags för årets fest. Djurfesten. En vän fyllde år, ställde till med maskerad, stängde ned hela Bastard och lät djuren beta av råbiff, vedeldade pizzor och cocktails. Jag var en fasan.

 

 

 

 

20130113-215733.jpg

 

76 likes
För några år sedan var jag på Island och red i några dagar. Då bestämde jag mig att jag måste göra det igen. Men på riktigt. På allvar. En lång utmanande sträcka som får musklerna att skrika av ilska och läpparna att spricka av vindarna. Det blev 25 mil, tror jag, över Isands nordligaste delar. Där mobilerna inte har täckning och i raviner omöjliga att ta sig genom utan en stark, stabil Islandshäst. Det var den största utmaningen jag gjort i mitt liv. En del grät, men ingen gav upp och om kvällarna landade vi i de vackraste landskap med heta källor som löste upp en öm kropp.

 

20130113-215822.jpg

 

60 likes
Hello Skriet.

 

 

 

55 likes
Jag skaffade kontorsplats på Media Evolution City i dockan, att sitta på dels när jag jobbar ihop med företag i huset, när jag har kundmöten eller långa produktionsdagar. Annars har jag kontor i Helsingborg, en nyckel till Andra våningen i Malmö och platser på de byråer där jag jobbar. Men det finns bara ett ställe som har Love Chairs där man kan mysa in sig i en dålig arbetsställning iförd vårens favoritoutfit, blå jeans och blå skarf.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *