Två saker jag aldrig kommer ihåg

Två saker jag alltid tror att jag ska komma ihåg. Men inte kommer ihåg. Och aldrig lär mig att jag inte kommer komma ihåg.

  1. Vad var det i matlådan
    Jag gör en matlåda och fryser in. Har inget tejp eller penna och tänker, ah, jag har så lite mat och gör detta så sällan att jag kommer komma ihåg att det var köttgryta. Resultatet blir att jag har flera oidentifierade matlådor i frysen som jag aldrig kommer äta för att jag inte vet vad det är.
  2. Hur många timmar jobbade jag och med vad
    Vi tidsrappoarterar på jobbet. Vad man gjort varenda timme i veckan. Det är klart jag kommer ihåg detta tänker jag när jag sitter på en lördag och levererar texter eller sitter och tänker på en reklamidé. Jag kommer aldrig ihåg vad jag gjort. Inte ens dagen efter. Det är som att när något är klart är det även bortsuddat ur min hjärna. Vad jobbade jag ens med för varumärken? Och när. Och hur mycket. Får dubbelkolla i det excelldokument som produktionsledningen använder för att planera arbetet. Men det stämmer kanske inte med verkligheten på mitt skrivbord. När hur och hur mycket. Samma visa varje vecka. Varje år.
Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *