Vänsterdyningar efter helgen

I helgen var det västerpartiets helg i Malmö som hyllade sina egna insatser för staden. ”I Malmö visar vi att Vänsterpartiet kan styra”. Det är jag högst tveksam till då tanken ofta är god men genomförandet världsfrånvänt. Det tycker även Niels Paarup-Petersen, Nova-Jeanette Nilsson och Terje Frennefalk som har en liten annorlunda syn på läget i Malmö och summerar min kritik och mitt oförstånd till politiken rätt bra. 


”Det är typisk vänsterpolitik att vara nöjd och stolt när alla har det lika dåligt istället för att se till att alla får det bättre. (…) Det stora problemet med Vänsterpartiet är, som alltid, att det vill ge allt till alla, men inte förstår var allting kommer ifrån. Näringslivet är helt avgörande för att skapa jobb och intäkter till den välfärd som Vänsterpartiet sätter högt”.

 
Jag vet själv inte vad jag kommer rösta på i nästa val och tyvärr är jag helt för intresserad för att låta bli att bry mig. Jag tror att jag hade varit en lyckligare människa om jag bara kunde tänka på typ pannkakor och vad jag ska ha på mig på lördag. Är helt säker på att människor som inte pratar politik och samhälle är lyckligare människor i sin egen lilla värld. Men jag vet i alla fall vilka tre partier jag inte kommer rösta på. Ett är på högra sidan och konservativa, ett är ett rasistiskt parti och ett är på den vänstra sidan och heter Vänsterpartiet.

 

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *