Vardagsmat enkelt och omåttligt

20140429-073036.jpg

Jag nöjer mig ofta med det snabba och enkla i vardagen. En enkel skiva ost på ett gott bröd. Några tärnade tomater i pastan. Anpassar matlagningsinsats efter tid och tillfälle. Tycker att det sociala, att umgås över maten, är lika viktigt som det som väntar på tallriken. Därför sitter jag ibland och väntar och väntar på mitt frukostsällskap och till slut när han hackat och pysslat färdigt sitter jag där med min tråkiga ostmacka och sådana här stordåd mitt emot. Ett Afrikastort knäcke med hemmapicklad rödlök. Och säker något finhackat grönt på toppen. Omåttligheten definierad.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *