Varför springer inte vildsvin på ICA?

Människor är SNÄLLA vid jul. Idag fick jag en femkrona så att jag kunde ta ut en kundvagn vid ICA. Vilken succé. Denna uppfinning hade jag glömt bort och den förändrar mitt liv (det vill säga att handla med treåring) drastiskt. Jag behövde inte jaga honom, jag behövde inte sitta i gången med hvudet i händerna, jag behövde inte ha panik över att han var borta, jag behövde inte ens sortera ut hälften i vagnen framme vid kassan för han hade inte haft någon som helt möjlighet att hacka mina inköp och stoppa i allt från pepparkaksburkar till färglada husgeråd. Det var amaaaaaszing.

I köttdisken frågade min son om allt. Vad är det, vad är det, och skulle titta på ikoner av lamm och kor och grisar.

– Mamma är vildsvinet lagat, frågar Elias och tittar på den förpackade köttbiten.

– Nej det är den inte.

– Men varför springer inte vildsvinet omkring då?

Sedan redogjorde han för mig att det visst går att äta igelkottar och hade koll på hela kedjan från jord till bord. Det var bara att skjuta och ta bort taggarna och sedan tillaga.

Ljuvliga barn.

 

 

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *