Lägenhetsrundvandring

 

Jag flyttar snart från mina våning på Gamla Väster och tycker det är dags för rundvandring. Låt börja i en hörna av vardagsrummet och soffbordet av Johannes Andersen som folk trånar efter på nätet. I got one! Och jag hittade det långt innan priserna blev tokhöga dessutom. En sideboard av Nils Jonsson för Troeds och min favorittavla som en vän till mig har gjort.

 

Tavlan har dock flyttat ut. Men eftersom det var jag som var intresserad av konst och hade fixat alla tavlor i lägenheten kändes det som bra karma att han fick ta den han gillade mest. Och som av en händelse hörde Kristofer Matti av sig till mig idag i ett helt annat ärende och det visade sig att han har fler. Så jag får köpa en ny tavla. Med bra karma i.

 

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Lägenhetsrundvandring

  1. Ja, det var minsann på tiden! Och så FINT det är, jag vill se mer!! Men det är kanske inte lönt om du nu ska flytta därifrån..
    Vart ska du flytta nu? (Område alttså, -kanske lite väl att skriva ut hela adressen :)) Kan vi inte få rundvandring där också? Lite före- och efter-style?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *