Alla planer raserades

Mötte upp Johan och Harald på ett fullsatt Metro för att upptäcka att det är en betydlig skillnad på kökets kokkonst kvällstid än förmiddag. Kan det bero på söndagsbakfylla bland personalen tro? Igår serverade de i alla fall god grillad tonfisk och fisksoppa till oss i baren. Efter några öl med namn som jag inte kan uttala raserades min och Christinas plan på en lugn partykväll. Taxi till ett blåsigt och regnigt Västra Hamnen. Och där förstördes min nya fina frisyr som Therese på Genko fixat.

Torso Twisted är ett perfekt ställe för dessert och för den som alltid säger ”hitta på något” till bartendern. Att beställa en Twisted kan innebära allt från chilistark knallblå cocktail till shots med vita chokladflingor på toppen. Baren är mysig även om den är sober och står näst intill folktom en sen lördagskväll. Kanske ska göra detta stopp till en vana.

Desto mer folk på Koi som kämpar hårt för att bli lika folkliga som Moose head och spelade hitlistemusik och schlager medan både gäster och bartenders sjöng med. Det var en skrämmande insikt speciellt för sällskapets dj som tidigare var den som spelade vinyl som faktiskt matchade den meny och status som restaurangen velat sätta bland kostymnissar och reklamfolk. De har tappat greppet men det var ju tjockt med folk så det är väl bara att konstatera att det fungerar. Det är en helt annan historia. Drinkarna var i alla fall goda som vanligt. Någonstans här började väninnan loopa meningen ”det här är Hampus, han är modell” – ”Det här är K, hon är singel”.

Gilbe hade tagit sig från Oslo för att spela på hemmaplan så vi hälsade på i lägenheten Plysch och intog fönsterkarm för att förlänga kvällen. Bra musik. Bra drinkar. Inte bra folk. Som vanligt alltså. Någon stans efter detta vrickade jag min fot, kastade jackan på badrumsgolvet, åt pistagenötter vid köksbordet och somnade med sminket på. Vaknade 11.00 av att mobilen brummade under min mage.

Dela gärna om du vill...
Share on FacebookTweet about this on Twitter

1 thought on “Alla planer raserades

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *