Allt detta man inte får bära

Jag går tunt och tittar på allt som behöver göras som jag inte kan göra. Det irriterar doern i mig. Blommor som ska planterad, krukor som behöver flyttas, jord som ska fyllas i. Man får tydligen inte bära över 6 kg när man är gravid. Så här långt gången kan jag säga att jag förstår varför. Det är en extra vikt och ja, det känns direkt. Till slut står jag ändå där och sliter. Alternativet är att vänta till killen kommer och peka och be om hjälp och peka och be om hjälp och nej tack. Hjälplöshet är inte min grej. All denna tid och så mycket förbud. Eller att det helt enkelt inte går. Kroppen säger ”nej du sätter inte en mynta idag”.
Nu vill jag bara ringa en trädgårdsmästare, betala henom och peka.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *