Antikt toalettpapper

Under de 2,5 år jag jobbat på det här kontoret har jag aldrig lyckats få ut en bit toalettpapper ur pappershållaren. Den sitter där inne och liksom bara rullar runt. Som tur är finns det alltid lösa toalettrullar stående i någon hörna. Efter att länge ha förundrats över hur man kan lyckas göra så värdelösa hållare frågade jag mina kollegor om någon annan hade samma problem. Det visade sig att ingen hade fått ut papper hur hållarna!

Det innebär att de rullar som ligger där inne kan vara 5 år gamla.
Wow.
Någon dag måste vi öppna dem och känna på antikviteterna.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Antikt toalettpapper

  1. Ameeeen gud det är så sant.
    Jag som trodde jag var nybörjare och har dragit fel.
    Varför har vi såna skithållare?
    Imorgon ska jag fasiken undersöka pappret inuti hållarna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *