Att hinna äta och äta ohungrig

Måste hinna äta på någon krog innan torsdag. Måste måste. Måndag ridning, tisdag sjuk, onsdag dansklass. När hinna när hinna. Mår illa och vill inte äta. Fortfarande lite sjuk. Vem har öppet, vad har jag inte testat, vad hinner jag. Inte sugen. Måste skriva. Stressa in om. Sitta ensam och äta. Ibland skönt ibland jättetrist. Idag. Vill inte. Måste vara professionell och inte låta mitt eget humör påverka. Om jag tar med mig andra kläder till min dansklass, duschar i den bortglömda personalduschen och cyklar in om något på vägen hem. Måste vara något intressant, gärna nytt. Måste äta helst tre rätter. Äter idag 20.00. När ska jag hinna skriva. Åker bort torsdag till måndag, den ska vara inne på måndag. Jag har inte packat.

Verkligheten bakom krogkritikerns vardag.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *