Att känna någon

Det tar lång tid att lära känna en människa. Det tar lång tid att lära känna en människa som inte tänker precis som du. Det tar ännu längre tid att lära känna en människa som bara visar en och samma sida utåt. Som släpper in pö om pö. Jag skulle säga att det tar mer än tre år tills man känner någon på riktigt. Tills man får se de där andra sidorna. Jag har fått sidor ingen annan fått se. Både fina, och dåliga. Till och med då kan du aldrig veta om du känner honom, på riktigt. Att lära känna varandra tar kanske hela tiden ut.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Att känna någon

 1. Oj, det känner jag igen.
  Trodde jag kände en person. I tio år.
  Men jag gjorde aldrig det, fullt ut.

  I 10 år gick den personen före alla andra.
  Jag trodde vi var bästa vänner.

  Fast jag bara utnyttjades. Gav henne en karriär inom något hon aldrig skulle sökt sig till annars. Förstår fortfarande anklagelserna emot mig.

  Så nej, det är svårt att veta om man någonsin lär känna någon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *