Back off Facebook

Nej men nu får väl Facebook ändå sluta. Säga åt mig vem jag inte pratat med på länge och att jag borde höra av mig. Det ska väl de skita i. Det finns en stor anledning till att jag inte hör av mig till många av de som ingår i mitt nätverk på Facebook. Som att de har en grön hörnsoffa i skinn och bord i mahogny med marmorerat kakel. Eller lägger ut lama uppdateringar om att nu gjorde lillan det och sen gjorde hon det och sen gjorde hon det och sen gjorde hon det. Gäsp. Eller hur de ständigt saknar sin pluttegnuttegullfnuttefnutt och älskar sin söta älsklingsgubbesnubbe. Eller missbrukar utropstecken och versaler. Nej, det finns många anledningar att aldrig höra av sig.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

3 thoughts on “Back off Facebook

  1. Jag instämmer här också! Jag undrar ibland om jag är elak och bitter och egentligen inte vill annat än att också skriva om lillan som har tappat sin första tand eller att älsklingen snart kommer hem från jobbet och att det är därför jag blir så irriterad. Vill jag också ha barn och man? Nej, inte vad jag vet. Men lite ond måste jag iallafall vara?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *